Zabava

Direktno.rs

13. 08. 2024. 11:51 0

Žene su ludele za njim, a on je oženio 30 godina mlađu! Na dan razvoda desila se BIZARNA stvar (FOTO)

Pevač Vlado Kalember, bio je i ostao jedan od najvećih simbola bivše Jugoslavije. Vlado je važio za najvećeg zavodnika na balkanskoj javnoj sceni.

Važio je za jednog od najlepših muškaraca na ovim prostorima, a njegov prepoznatljiv osmeh godine nisu promenile. Vlado danas ima 71. godinu, što je u odnosu na njegov izgled dosta iznenađujuće. Rođen je 26. aprila 1953. godine u Strumici, a sliku kako je nekada izgledao, a kako sad izgleda možete pogledati ispod.

Žene širom Balkana uzdisale su za njim, ali je on pred oltar stao tek sa 53 godine.

Trideset godina mlađa Ana Rucner srušila je epitet zakletog neženje, ali do razvoda Vlade Kalembera ipak je došlo nakon osam godina.

- Šta hoćete da vam kažem? Jesam, pao sam! Ulovila me - našalio se pevač posle venčanja, a ubrzo potom na svet je stigao njihov sin Darian.

Nažalost, bračna idila imala je rok trajanja, a razvod Vlado Kalember i njegova supruga sporazumno su zatražili 2014. godine.

Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovaćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama - izjavila je tada Ana.

Iako su im se putevi razišli, Vlado i Ana i danas su u sjajnim odnosima, a tako je bilo i na dan njihovog razvoda.

- Sedeli smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sedeli zajedno, Ana me čak uhvatila za ruku, na šta nas je sutkinja upitala je li ovo neka fora.

Odgovorio sam joj da nije, kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati - otkrio je Vlado jednom prilikom, prenosi "Gloria".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati