Zabava

[ Izvor: Mediji ]

16. 06. 2024. 20:49 3

Čola prodao vilu na Košutnjaku za više od milion evra

Zdravko Čolić je prodao porodičnu kuću na Košutnjaku, i to za više od milion evra, piše Kurir. Muzička zvezda je brzo našla kupca za nekretninu, ali gde mu je novi dom, trenutno nije poznato. Jedan od najvećih umetnika privatnost drži u tajnosti i samo najbliži krug ljudi je upućen u to da se sa suprugom Aleksandrom i naslednicama Unom i Larom preselio.

Čola je najpre živeo na Dedinju, gde je prodao kuću, nakon čega je kupio vilu u mirnom delu prestonice, u blizini Banovog brda. On menja životni prostor zbog toga što su poštovaoci njegovog lika i dela često dolazili na vrata i želeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a to je trajalo godinama.

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište sa dve kapije i pod visokim merama bezbednosti, što on nikad nije isticao u javnosti. Sigurno jedan od najlepših delova kuće je dvorište, u kom je bazen. Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a ćerka Una je često fotografije iz porodičnog doma objavljivala na društvenim mrežama.

- Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vreme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želeo je da promeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima nameru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gde se sa Čukarice preselio. Sada ide lepo vreme, boraviće ili u Bosni i Hercegovini, ili negde na primorju - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- O njegovom kretanju tokom letnje sezone zna samo porodica. Sigurno je da će imati nekoliko nastupa na crnogorskom primorju, pa će svakako spojiti lepo i korisno i odmoriti se. Svakako, ako u novom domu ima nešto da se sređuje ili renovira, to će biti gotovo do jeseni, kad se Zdravkova porodica bude vratila u Beograd - priča naš sagovornik, blizak porodici Čolić.

Inače, Čolu su obožavale komšije na Košutnjaku, gde je doskoro živeo. Pre tri godine jedna žena je ispričala da često sreće popularnog pevača.

- Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. Njegova i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono - Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kad se sretnemo na igralištu. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega - kazala je tada Zdravkova komšinica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati