Zabava

Direktno.rs

12. 06. 2024. 16:53 0

Sofija Vergara pokazala sina! Kažu da je pravi magnet za žene (FOTO)

Sofija Vergara (51) važi za jednu od najlepših žena sveta. Njenim zavodljivim oblinama malo koji muškarac može odoleti. Vrcavi temperament ove poznate glumice doveo je do toga da se veoma mlada uhvati u koštac sa svim izazovima roditeljstva.

Ma koliko sa brakovima nije imala sreće, što se tiče majčinstva veoma je ponosna na sebe. Njen sin Manolo danas ima 33 godine i izgleda božanstveno.

Sofija je svom nasledniku upriličila gala slavlje povodom njegovog rođendana, a javnost je ostala u neverici kada je ugledala glumičinog naslednika koji je danas odrastao muškarac.

Sofija Vergara je sina Manola dobila sa bivšim suprugom Džoom Gonzalesom. Njihov brak trajao je samo dve godine od 1991. do 1993. godine.

Vergara je sada celom svetu pokazala svog sina, a kada su stali ispred paparaca, prizor je bio fantastičan. Glumica je blistala kao i uvek, a mnogi su komentarisali da više deluju kao brat i sestra nego majka i sin.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati