Zabava

Mediji

11. 06. 2024. 18:01 0

Džej Lo i Ben Aflek na korak do raspada? Novi detalji otkrivaju da je njihov brak pri kraju

Dženifer Lopez i Ben Aflek rešili su da prodaju kuću koju su kupili nakon venčanja, pa su mnogi to shvatili kao potvrdu priča o njihovom razvodu.

Kako prenosi portal "TMZ", njih dvoje su već angažovali agenta za nekretnine, Santijaga Aranu, izrazivši želju da se odreknu vile koju su kupiili pre nepune dve godine.

Fanovi nikada nisu voleli Bena

Ova pomenuta vila nalazi se na Beverli Hilsu, a platili su je više od 60 miliona dolara. Međutim, umesto da u njoj dočekaju duboku starost, sada se nalazi na spisku za prodaju.

Kako se moglo i pretpostaviti, ovaj gest se nije dopao mnogim fanovima, ali među njima su i oni koji se, takoreći, raduju jer smatraju da Ben, od samog početka njihove veze, nije dobar izbor za nju.

Dženifer traži novi dom?

Da zlo bude veće, šuška se da se Ben već iselio iz njihove nekadašnje zajedničke kuće i preselio u stan koji iznajmljuje u Bretvudu. Neki kaže da je jer ima mnogo obaveza oko posla, a neki da je to zbog potencijalnog razvoda i dodaju da i Džej Lo traži novi dom.

Kako je navedeno, agent za nekretnine već dve nedelje pokazuje vilu, ali za sada nema potencijalnih kupaca. Takođe, kaže da za kuću traže oko 65 miliona dolara. Na prvi pogled možda izgleda kao da će je prodati za više novca nego što su je platili, ali kada se sračunaju posrednička provizija, nov porez na skupe nekretnine i novac uložen u renoviranje vile, zapravo znači da će pretrpeti gubitak od milon dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Po starom, tradicionalnom receptu

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati