Zabava

Direktno.rs

07. 06. 2024. 20:41 4

CENZURA Blokada za Seku Aleksić zbog kritike režima

Kada kritikujete vlast - ne gine neka sankcija. Osetila je to najbolje na svojoj koži naša estradna umetnica Seka Aleksić, koja je u četvrtak otkrila da je "ostajala bez nastupa na trgovima" jer je politički nepodobna, a sada je obelodanila da je dobila još jednu blokadu.

Naime, Seka Aleksić se oglasila na društvenoj mreži Iks, gde je sa pratiocima podelila posve neobično iskustvo.

- Botanička bašta je odbila jednu kampanju za fotkanje. Iako se tamo fotka i snima ko god želi (oni to naplaćuju), kada su čuli da je u pitanju Seka Aleksić sa vremenskom prognozom, saopštili su da baš tad imaju zaprašivanje biljaka iako apsolutno nije sezona za to - napisala je Seka Aleksić i dodala:

- Zma kada se to radi jer mi je najbolji drug u tome doktor. Onda me je pozvala jedna drugarica da mi kaže da bih dobila sigurno sve, ali su problem moji tvitovi. Rekla sam da meni ne treba ništa, Bogu hvala imam dostojanstvo, što i njima želim, a to pre svega dostojanstvo - dodala je naša estradna umetnica.

Za ovu objavu je dobila mnogo poruka podrške, govorili su joj da "čast i dostojanstvo nemaju cenu", a veliki je bio broj onih koji su se iščuđavali ovakvim zabranama.

Da podsetimo, Seka Aleksić se na društvenoj mreži Iks oglasila i u četvrtak, kada je napisala:

- Ispričaću jednom, samo da nađem vremena, koliko mi je trgova otkazano u jednoj nedelji, ali nije to važno… pevale su neke druge koleginice. Mozda ispričam i koje.

Sve je ovo dokaz u kakvom društvu živimo i da se mišljenje suprotno od onog koje imaju ljudi na vlasti jednostavno ne prašta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati