Zabava

Direktno.rs

03. 06. 2024. 11:02 1

Svi kažu da je ružan, a šeta najgodnije ribe na svetu! Među njima i Monika Beluči (FOTO)

Francuski glumac i reditelj Vensan Kasel (57) poznat je po svojim odnosima sa legendarnom Monikom Beluči i drugom suprugom Tinom Kunaki, ali čini se da 57-godišnji Francuz o njima odavno više ne razmišlja.

Sada mu je fokus usmeren na novu devojku, 28-godišnju Naru Baptistu, zbog koje je promenio i svakodnevne navike i priklonio se zdravom životu. Ovih dana pojavili su se zajedno na 77. Kanskom festivalu.

Nara je brazilsko-australijski model i 29 godina mlađa od svog partnera glumca. Mnogi se ne mogu oteti utisku da su Tina i Nara veoma slične - obe su tamnopute žene kovrdžave kose i vitke figure. Podsetimo, Kasel je s Tinom bio pet godina, venčali su se 2018., a dobili su i ćerku Amazoniju.

Vensan je poznat po tome što je ljubio mnoge poznate žene, među njima i Moniku Beluči, s kojom ima dve ćerke, Devu i Leoni.

On je taj koji ostavlja

Mnogo je sličnosti između Tine i Nare (28) koja je godinu dana starija od bivše glumčeve supruge, a 29 godina mlađa od Vensana. Čim se saznalo za vezu slavnog glumca, primetilo se koliko ove devojke liče. Kasel očigledno naginje veoma mlađim partnerkama i ima jasno definisan tip žene. 

Zanimljivo je to da je Kasel uvek bio dežurni krivac za prekid svake javne veze. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati