Zabava

Direktno.rs

15. 05. 2024. 14:00 6

Fatalna Nikita zavela Putina - udvarao joj se dijamantima, a ovako danas ona izgleda (FOTO)

Glumica Peta Vilson (53), koju je svet zavoleo zahvaljujući ulozi tajnog agenta u seriji "Nikita" Luka Besona, zavela je mnoge muškarce, a navodi se da je očarala i ruskog predsednika Vladimira Putina.

Serija "Nikita" bila je jedna od najpopularnijih u svetu, ali i u Srbiji 1997. godine. Mnogi su bili očarani nestvarnom lepotom slavne glumice zavodljivog pogleda.

Zavela i Putina 

Ako je suditi prema pisanju medija, zanosna glumica je imala susret sa Putinom 2001. godine na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi.

Ona je izjavila da je Putin pokušao da je zavede dijamntskom ogrlicom i to pred njenim tadašnjim dečkom.

- Nabacivao mi se. Bio je naporan, hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio pored mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora - opisala je svojevremeno Peta svoj susret sa ruskim predsednikom.

Napustila Holivud 2012. godine

Napustila je javnu scenu i posvetila se drugim interesima. Godine 2012. lansirala je sopstvenu liniju donjeg veša pod imenom "Vilie Vilson". Njene fotografije na Instagramu i dalje odišu njenim prepoznatljivim velikim plavim očima i prodornim pogledom. Uprkos vremenu koje je prošlo, ona se ne stidi da deli svoje realne i prirodne fotografije, odbacujući filtere i šminku.

Peta se povukla iz javnog života, nabacila je koji kilogram, ali i dalje oduševljava fanove svojom lepotom na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati