Zabava

Direktno.rs

02. 04. 2024. 17:50 0

Zvezda Reala slikom odgovorila zlobnicima (FOTO)

Džanan Musa, košarkaška zvezda Real Madrida, ipak nije raskinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom Adnom Dučanović. Uradio je to objavom zajedničke fotogafije putem storija na Instagramu.

Poslednjih godina društvene mreže su postale glavni glas za demantovanje glasina, pogotovo kada se radi o raskidima ili stupanja u vezu popularnih ličnosti. Tako je nedavno u centru pažnje dospeo Musa zbog mogućeg raskida sa Adnom jer su izbrisali sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, svim glasinama je kraj jer je košarkaš Real Madrida objavio zajedničku fotogafiju sa plavookom devojkom iz Travnika. Nije poznato od kada fotka datira, ali sama njena objava je jasan znak da je Musa i dalje u vezi sa Dučanović. To bi mogao biti signal i da nisu odustali od venčanja.

Musa i Dučanović su se verili krajem prošle godine, a poslednja objava na Instagramu upućuje da bi uskoro mogli stati i na ludi kamen kao što su i najavili.

Košarkaš iz Bihaća i studentkinja Stomatološkog fakulteta u Sarajevu su u vezi od 2020. i do sada su isticali da je njihova ljubav bila na prvi pogled.

- Sve prepreke savladavamo kompromisom i razumevanjem. A tajna je u tome što pokušavamo da se prilagodimo jedno drugom - ranije je govorila Adna.

Brisanje zajedničkih fotogafija je obično znak krize ili svađe u vezi, a čini se da je ovaj par iskoristio recept kojeg je spominjala Dučanović te između njih nema problema.

I dok još nije poznato kada će se venčati, 24-godišnjak igra košarku života - jedan je od najboljih igrača Real Madrida u ovoj sezoni. Musa je prošle sezone sa Kraljevima pokorio Evropu, a na pravom putu je da isto ponovi i ove sezone pošto Real deluje nezaustavljivo u Evroligi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati