Zabava

[ Izvor: Mediji ]

28. 03. 2024. 16:29 8

Jelisaveta bila buntovnica: Žurke kultne, mama očajna

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić govorila je o odrastanju i otkrila kakva je bila u tinejdžerskom dobu. Pre nekoliko godina ispričala je da je roditeljima često zadavala glavobolje i da je njena buntovnost umela da izludi ljude.

- Bila sam poslušna, uvek sam znala šta smem, šta ne smem. Kasnije sam bila buntovna, to je pubertet. Bila sam živo dete. Moja sestra i ja smo nebo i zemlja. Ona je stomatolog, a ja umetnik. Mama je uvek pričala: "Kako nisi kao Milica? Ja Micku spustim, okrenem se ona je i dalje tu". Moja sestra je stomatolog. Lomila sam ključnu kost kao klinka, ma svašta - rekla je Jelisaveta u emisiji "Balkanskom ulicom".

Ona se tom prilikom osvrnula i na svoje roditelje, kao i na njihovu reakciju kad je odlučila da studira glumu.

- Mama mi je defektolog, a otac je pravnik. Kad sam odlučila da budem glumica, mama je mnogo plakala. Postoji mit da na Fakultet dramskih umetnosti primaju samo preko veze. Kad sam odlazila mama je bila očajna: "Kako ćeš ti tamo, svi imaju vezu?". Svakog dana mi je donosila brošure. Položila sam iz drugog puta. Prvi put sam polagala prijemni sa 16 godina - objasnila je Jelisaveta.

Takođe, glumica se prisetila i studentskih dana, kao i druženja sa klasićima, te otkrila da je bila predvodnik u organizovanju žurki.

- Za provod sam ja bila lider. Stari parti manijak. Morali smo svi da izlazimo. I danas organizujem provod. U tadašnje vreme sam organizovala kultne žurke u mom stanu, bilo šta da se proslavlja. Organizovali smo i maskenbale, samo nek je na radost - rekla je glumica u pomenutoj emisiji pre nekoliko godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati