Zabava

Direktno.rs

18. 03. 2024. 12:15 3

Lindsi Von zgodnija nego ikad i kratka haljinica (FOTO)

Američka skijaška zvezda Lindsi Von okončala je karijeru pre više od četiri godine. Poslednju trku odvozila je na Svetskom prvenstvu u alpskom skijanju kada je osvojila bronzanu medalju u spustu.

Slavna skijašica, jedna je od najuspešnijih kada je reč o aplskom skijanju. Do tada je na svetskim prvenstvima osvojila osam medalja, od čega dve zlatne, tri srebrne i tri bronzane.

Von je osvojila i tri olimpijske medalje, od toga zlato i bronzu u Vankuveru 2010. i bronzu u Pjončangu 2018.

Zvali su je Šeron Stoun svetskog skijanja. Osvajačica 20 kristalnih globusa (četiri velika i 16 malih) paralelno sa skijanjem gradila je karijeru modela. Samom pojavom i atraktivnim izgledom te iskrenim i zaraznim smeškom osvajala je simpatije gde god bi se pojavila.

Američki mediji nagađaju kako je od sponzora i marketinških akcija zaradila više od 15 miliona evra. Uz sve to je 2016. stigla da i izda knjigu.

- Trebalo mi je 31 godinu da konačno postanem sigurna u svoje telo i ono što jesam - rekla je Lindsi Von kada je promovisala knjigu pod nazivom "Strong Is The New Beautiful".

Podgrejavala je često maštu golišavim i lascivnim fotografijama, ali nikad nije prelazila granicu dobrog ukusa...

Lindsi je, dakle, osoba koja ima poseban osmeh, atraktivan izgled i koja izgleda fantastično čak i kada se ne skine previše. Sada je pozirala u crvenoj kratkoj haljini i pokazala figuru i vitke noge. Ona se u ovoj kombinaciji pojavila nedavno na dodeli Oskara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati