Zabava

[ Izvor: Mediji ]

16. 03. 2024. 17:13 22

Breskvica otkazala humanitarni koncert: Vraćene pare za karte

Nakon što je izgubila na nacionalnom izboru za Pesmu za Evroviziju, a potom i podržala protest ispred Javnog servisa zbog drugoplasiranog mesta koje je zauzela na takmičenju - a koji se pretvorio u totalni fijasko od dvoje ljudi, Breskvica je otkazala i humanitarni koncert koji je spremala kako bi sakupila novac za manastir.

Nakon propasti koje je doživela na takmičenju PZE24, a potom i nakon protesta ispred RTS, mediji su pompezno najavljivali koncert Anđele Ignjatović Breskvice u MTS Dvorani, za 12. mart ove godine - a ideja je bila da se skupi novac za manastir Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj. Rečeno je da će navodno svaki dinar biti doniran za oslikavanje ovog manastira.

Koncert se, međutim, nikada nije dogodio, a jedino obaveštenje o tome da će biti otkazan objavila je sama Breskvica, i to na Instagram storiju.

- Humanitarno veče koje je planirano da se oderži 12.2.2024. godine u MTS Dvorani, nažalost, mora da se odloži iz tehničkih razloga. O novom terminu događaja publika će blagovremeno biti obaveštena, a sve kupljene karte kupljene na blagajni i sajtu MTS Dvorane biće vraćene - napisala je ona u svom saopštenju na Instagramu.

Interesantno je da mediji koji su promovisali ovaj koncert kao "veličanstveni potez Breskvice", nisu objavili novu vest o otkazivanju istog.

Novi datum koncerta i dalje nije zakazan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati