Zabava

[ Izvor: N1 ]

26. 02. 2024. 10:18 2

Nova optužba Depardjeu za seksualno uznemiravanje

Žerar Depardje optužen je za još jedan seksualni napad i uznemiravanje, nakon niza optužbi.

Protiv francuskog glumca Žerara Depardjea podnesena je još jedna prijava za seksualni napad, koji je navodno počinjen za vreme snimanja filma 2021, objavila je u advokatica Karin Dirije Dibol.

Pravna zastupnica već brani glumicu Šarlot Arnol, navodnu žrtvu silovanja, zbog čega je u decembru 2020. već podignuta optužnica protiv francuskog glumca. U petak je pariskom javnom tužilaštvu prosledila novu tužbu protiv Depardjea u kojoj se navode seksualni napad, seksualno uznemiravanje i seksističke uvrede, piše N1.

Glumac optužen za silovanje: Zvezda „Anatomije pada“ odbacuje optužbe, tvrdi da nije primorao članicu filmske ekipe na seksualni odnos
Glumca je za seksualno uznemiravanje i napade dosad optužilo 13 žena, ali on je sve optužbe negirao.

Prijavu je ovaj put podnela scenografkinja na setu po imenu Ameli, koja je za portal Mediapart rekla kako ju je Depardje 10. septembra 2021, najpre vređao, kada joj je uputio više vulgarnih primedbi, a zatim ju je „brutalno zgrabio“ i seksualno uznemiravao.

Incident se dogodio 2021. godine i, prema tvrdnjama advokatice, još uvek nije zastario. Do seksualnog uznemiravanja došlo je na snimanju filma „Les Volets verts“ u Parizu. Prijavljeni napad su navodno prekinuli glumčevi telohranitelji.

Višestruke optužbe protiv Depardjea u Francuskoj su podelile kulturne i kinematografske krugove, a feminističke grupe žestoko su ustale protiv onih koji su na glumčevoj strani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati