Zabava

Direktno.rs

01. 01. 2024. 18:04 0

Izračunajte svoj broj za 2024. i otkrijte šta vas čeka

Ako se pitate koji je vaš broj, možete ga izračunati na način da broj godine pridodate vašem ličnom broju, odnosno vlastitom datumu rođenja. Svaki broj ima svoju priču i utiče na naše živote, neki će imati više, neki manje sreće.

Nakon raznih izazova za neke dolazi mirno doba, dok će drugi morati malo više da se potrude. Otkrijte koji je vaš broj i saznajte šta vam donosi. U svakom je slučaju nužno misliti na vlastito zdravlje i telo te imati neko vreme za sebe, kako bismo se u potpunosti obnovili i odmorili.

Izračunajte vlastiti broj za 2024. godinu - jedan od primera je sledeći:

Broj 2024. godine je 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8).

Zatim izračunajte svoj broj, uzmimo za primer 16. 8. 1977. Saberite prvo cifre dana i meseca (1 + 6 + 8 = 15). Onda taj broj svedite na jednocifreni (1 + 5 = 6). Nakon toga, po istom sistemu svedite i godinu rođenja na jednocifreni broj (1+ 9 + 7 + 7 = 22 tj 2 + 2 =4). Zatim spojite i saberite ove brojeve sve dok ne dobijete ponovo jednocifreni broj. To znači: 8 + 6 + 4 = 18 tj. 1 + 8 = 9. Broj osobe rođene na taj dan je, dakle – 9

Proverite šta vam numerologija otkriva za sledeću godinu.

Godina u broju 1

Pred vama je niz promena, ali prvo treba da sredite neke stvari koje dugo niste, da biste iskoristili sve potencijalne mogućnosti. Pronađite novu perspektivu za situacije koje su problematične. Sledeću godinu gledajte kao na novi početak i nove prilike.

Godina u broju 2

Ovaj broj donosi novu energiju, moguće da ćete imati manje inicijative i osloniti se na pažljivi, više diplomatski pristup. Možda ćete se morati odreći nečega kako biste dobili nešto novo. Valja razmisliti o tome što možete pustiti, kako biste dobili nešto novo.

Godina u broju 3

Osobe koje imaju ovaj broj vladaće sledećom godinom. To je njihovo vreme, vraćaju se plodovi rada i načina razmišljanja. Vreme je da oslobodite maštu, stiže vreme bogate inspiracije.

Godina u broju 4

Stiže godina vaših novih temelja za život, ali pazite na moguće propuste. Stiže vreme pažljivog planiranja, s naglaskom na pažljivo.

Okrenite se porodici i nemojte dozvoliti nikome da vas potcenjuje.

Godina u broju 5

Ovo će biti period za promene, ako osoba želi napredak. Moguće da dolaze i neka nova poznanstva, putovanja, novo radno mesto.

Želja za avanturom je ovde, treba prihvatiti te nove mogućnosti.

Ne treba zaboraviti ni na osećaj slobode, kako bi osoba ispunila vlastita očekivanja.

Godina u broju 6

Osobe s ovim brojem moguće da će osećati veliku odgovornost prema okolini.

Ali prvo treba otvoriti sebe, kako bismo ispunili potencijal svih mogućnosti koje nam se pružaju.

U porodičnim odnosima dozvolite sebi da otkrijete istinu. Poslužite kao primer onima koji ne znaju da vide šta se dešava oko njih. Budite mirni i pređite lagano preko svih koji vam žele narušiti ravnotežu.

Godina u broju 7

Ovo je godina odmora za one koji imaju broj 7. Nakon raznih izazova, zaslužuju obnovu tela i duha.

Treba odvojiti vreme za sebe, meditaciju i posvećenost unutrašnjem biću.
Moguće je osećati se i osamljeno pritom, ali to neće potrajati dugo.
Promene su potrebne da bismo rasli.

Godina u broju 8

Finansije su najvažnija tema, prvo treba ulagati u nešto novo.

Ovo će biti vreme žetve nakon što donestet dobre odluke. Sledeća će godina biti i u znaku nagrade za sve što ste uradili. Moguće su i nove investicije u nekretnine i slično.

Godina u broju 9

Ovo je zatvaranje ciklusa od 9 godina, osobe s ovim brojem ulaze u novu etapu. Odbaciće sve što im smeta i započeti nešto novo. Prerasli ste mnoge situacije i ljude i ne morate biti ničija žrtva, pogotovo ne sopstvena. Ovo je proces zatvaranja i otvaranja poglavlja i odlučite da budete autor svoje priče. Važno je da popunite sve rupe koje još imate i udahnete svež vazduh, piše 24sata.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati