Zabava

[ Izvor: Mediji ]

28. 12. 2023. 14:28 0

Zoran Radmilović nije bio prvi izbor za kralja Ibija

Zoran Radmilović je odigrao brojne legendarne uloge, a jedna od najvećih bila mu je kralj Ibi. Velikan srpskog i jugoslovenskog glumišta nije bio prvi izbor, već jedan njegov čuveni kolega.

Ko je u pitanju, otkrio je glumac Milan Caci Mihailović.

- To je bilo vreme velike popularnosti jednog glumca. I onda reditelji kakvi su. Oni misle da jedan glumac može da igra sve. I Mira Trailović dobije tekst, zove Mucija Draškića da to režira, ali Ibija da igra taj i taj. I taj proba mesec, mesec i po dana sa Mucijem, Muci mi je to lično pričao i kaže mi: "Mi vidimo mi nismo jedno za drugo." A ko je bio taj? Ljuba Tadić. Ljuba tada popularan, veliki glumac, ali nije bio za to. Muci kaže: "Ljuba nepokretan, hoće da sedi, da svi trčkaju oko njega..." I tako su se rastali - rekao je Caci za televiziju K1.

- Na sreću pozorišta, Muci se seti Zorana Radmilovića iz "Komarca", sa Akademije, i pozove ga i onda krene muka, traženje "ključa", kako... I Zoran pronađe "ključ" koji je posle obeležio vreme - rekao je Caci.

Sve ostalo je istorija.

Podsetimo se kako je Zoran Radmilović igrao kralja Ibija:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati