Zabava

Direktno.rs

26. 12. 2023. 11:58 2

Nezaboravna "Potera": Studentu 1,5 miliona, pa oduševio

Poslednja epizoda Potere ostavila je gledaoce pored malih ekrana bez teksta. Takmičari su ubedljivom pobedom nad tragačicom Milicom osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu.

Naime, student Veljko Kotlaja u zajedničku kasu doneo je čak 1.500.000 dinara, a potom po završetku finalne Potere oduševio izjavom da će svoj deo osvojene sume donirati u humanitarne svrhe.

Milica Jokanović bila je izuzetno raspoložena te je takmičare stavljala pred velike dileme, izazivajući ih ponuđenim ciframa koje se retko viđaju u ovom kvizu. Ipak, koliko god primamljive sume bile u pitanju, nisu se svi opredelili za njih, a da li su se na kraju pokajali ili ne, ostalo je tajna.

Prvi se u Poteru upustio Milan Rašević iz Šapca, koji iako "majstor svih zanata" nije uspeo da od Milice odbrani sumu od 90.000 dinara koju je osvojio u prvoj igri. Takav početak međutim, nije obeshrabrio preostale takmičare, pa su se tačni odgovori neprestano nizali sve do poslednje sekunde finalne potere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati