Zabava

Direktno.rs

23. 12. 2023. 13:18 1

Rekao Mesiju: "Daj mi Antonelu"! Od tada kreće pakao...

Jedan nepristojan komentar bio je dovoljan da sjajni fudbaler okonča svoju karijeru u reprezentaciji Argentine. Sve se dešavalo tokom Svetskog prvenstva 2022. u Kataru kada su se gaučosi popeli na krov sveta, a prava istina je otkrivena tek sada.

Mnoge je iznenadilo isključenje Papua Gomeza, svetskog prvaka s Argentinom sa liste pozvanih igrača koje je selektor Lionel Skaloni pravio u martu, a potom i sa sledeće liste u junu za ukupno četiri prijateljske utakmice, te ponovo za početak kvalifikacija za Svetskog prvenstvo. Ovaj 35-godišnji bivši ofanzivac je u oktobru suspendovan na dve godine zbog dopinga, ali i dok je mogao da konkuriše za utakmice selektor ga više nije zvao.

Pretpostavlja se da je su vođe svlačionice stavile veto na poziv popularnog Papua, a u poslednjih nekoliko sati pojavila se i pozadina priče koja uključuje kapitena i apsolutnog vođu Argentine Lea Mesija i njegovu suprugu Antonelu Rokuco.

Navodno je za sve kriv neprimereni komentar koji je ostavio Gomez nakon što je preterao u zanosu slavlja posle eliminacije Holandije na Mundijalu. Sada je tokom jedne emisije u Argentini ispričano šta se zapravo desilo. Gomez je u naletu slavlja pred svima pa i samim Mesijem tražio da mu daju Antonelu.

- Ne znam tačno u kojoj utakmici, možda nakon Holandije. Svi su srećni jer su prošli, svi u svlačionici počinju da pevaju kao ludi. Šta je rekao Papu u tom momentu: 'Dajte mi Antonelu' - ispričao je jedan od novinara.

Komentar koji nije iznervirao samo Mesija, nego i ostale njegove saigrače, do te mere da bi Gomez automatski bio ostavljen po strani u svlačionici te je na neki način proteran kao strano telo. Ne samo da je Gomez ostao bez poziva u reprezentaciju već su mu i mnoge reprezentativne kolege okrenule leđa, prestali su s njim komunicirati i čak su ga otpratili na društvenim mrežama.

Nakon što je igrao za Sevilju prošle sezone, iskusni fudbaler je nekoliko meseci bio bez kluba. Potpisao je za Moncu, ali je stigla suspenzija od dve godine zbog pozitivnog doping testa.

S druge strane, za Mesija i Antonelu se proteklih sedmica pisalo kako je njihov brak u krizi, spominjao se i mogući razvod, međutim kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati