Zabava

Direktno.rs

22. 12. 2023. 15:20 2

Bastijan iskopirao scenu iz hit filma da bi zaprosio Anu

Bivša fudbalska zvezda Bastijan Švajnštajger i teniska superzvezda Ana Ivanović venčali su se u Veneciji 2016. godine. Nemac je sada u podkastu ‘Phrasenmäher’ časopisa otkrio kako je zaprosio lepu Srpkinju.

- U Londonu postoje mali parkovi koji su dostupni samo lokalnim stanovnicima. Iznajmio sam park iz filma ‘Notting Hill’. Znao sam da je Ana inače izuzetno radoznala osoba i kada smo prošli pored kapije koja je bila odškrinuta, predložio sam joj da provirimo. Kada smo ušli – zaprosio sam je - ispričao je Bastijan Švajnštajger u 100. epizodi BILD podkasta ‘Phrasenmäher’.

Nemački fudbaler se potrudio da nauči srpski. ‘Uspeo sam da omekšam njenu porodicu tako što sam zamolio Aninog oca za njenu ruku na srpskom jeziku. Doleteo sam u Beograd i pitao ga’, prisetio se Bastijan.

Kako je priznao, pre prvog susreta sa Anom u Njujorku 2014. godine bio je nervozniji nego pre finala Svetskog prvenstva protiv Argentine.

Inače, dvoje sportista objavilo je rođenje trećeg zajedničkog deteta u maju ove godine. Švajnštajger je profesionalnu karijeru završio je 2019. godine, a Ana je igrala do kraja 2016. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati