Zabava

[ Izvor: Mediji ]

16. 12. 2023. 11:01 1

Vojin Ćetković o Glogovcu: U svim segmentima mog života

Vojinu Ćetkoviću je i danas teško kada uđe u njihovu zajedničku garderobu i pozorište.

Nebojša Glogovac, velikan srpskog glumišta, napustio nas je 2018. godine. Iza njega su ostale njegove mnogobrojne uloge, porodica i neušteni prijatelji.

Poznato je da su čuveni Glogi i glumac Vojić Ćetković bili veliki prijatelji, kumovi... Glumac je sada ispričao kako se oseća pet godina nakon njegove smrti.

- Mislim da je ovo prvi put da pričam o njemu ovako dugo, obično sam davao neke kratke izjave. Još uvek mi je teško kada vidim našu zajedničku garderobu, kada uđem u pozorište... Moje pozorište je mnogo glumaca izgubilo u poslednje vreme. Odlazili su neki veliki glumci i ranije. Tamo sam više od 30 godina, ali mislim da se nikada tolika praznina nije osetila kao odlaskom Nebojše. Nije on bio samo veliki glumac, samo deo pozorište, to je jedna neverovatna, neuništiva energija kojom je plenio i u salonu, i nekako celo pozorište, svi smo otpatili njegov odlazak i taj nedostatak se apsolutno oseća u svim segmentima i na svim spratovima - rekao je Vojin na Una televiziji i otkrio da dve godine od bolesti glumca nije nista novo radio:

- Mi smo porodica, meni Glogovac nije bio samo partner, kolega, ne kum, prosto mislim da ne postoji segment mog života, a da on nije imao neke veze s tim.To je jedan veliki gubitak i morao sam da stanem kada se razboleo i stao sam, dve godine nisam radio ništa novo. Nisam imao više referencu za svoj rad, morao sam da sagledam tu neku novu realnost sa njegovim odlaskom. Mi smo puno pričali, bili smo surovi jedan prema drugom, to je jedan od retkih ljudi pred kojim nisam imao nijednu tajnu. Mislim da nisam, da - ispričao je Vojin i objasnio koliko mu nedostaje:

- Još uvek mi je tu negde blizu, ne mogu da se naviknem... Još uvek mi jako nedostaje. Prošlo je puno godina od njegovog odlaska, ali to je neuništiva energija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati