Zabava

[ Izvor: Mediji ]

08. 12. 2023. 10:19 5

Izvinjenje Memedovića notarima

Voditelj Jovan Memedović, autor emisije "Sasvim prirodno", ali i zaštitno lice kviza "Potera", uputio je javno izvinjenje svim notarima zbog neumesne šale na njihov račun.

Naime, tokom kraćeg razgovora sa jednim od učesnika kviza, Memedović je nerazmišljajući uputio nedoličan komentar u poslednjoj epizodi popularnog kviza.

Pokušavajući da takmičara oslobodi treme, voditelj je sa studentom Pravnog fakulteta pomenuo notare i rekao da "oni samo zavode i lupaju pečate".

On se potom izvinio svim ljudima koji se bave ovim poslom i istakao da nije želeo da ih uvredi niti ponizi. On je rekao da mu je namera bila da opusti takmičara, ali da su njegove reči pogrešno protumačene.

- Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju - objašnjava Memedović u emisiji "Jedan dobar dan".

- To se baš nije razumelo da je bilo potpuna šala nego, eto, malo je ozbiljno, pa sam dužan da se izvinim notarima, pogotovo svom prijatelju Gliši, kod kojeg često idem kad treba nešto da zavedem i da se udari pečat, jer to je možda bila malo veća, grublja šala. Očigledno je da se njihov posao ne svodi na pečate, na zavođenje, nego ima tu mnogo, mnogo zbiljnih stvari vezano za ugovor, a sve to mi je on objasnio - naglašava voditelj popularnog kviza, te dodaje i da razume zašto su se notari naljutili, jer je i on sam često meta kritika.

- Kažu mi ideš po selima i jedeš. I ja bih mogao da se naljutim zbog toga, da kažem čekaj, to ste samo primetili. To je ono što se na prvi pogled vidi, a iza toga se ne vidi kako sam ja stigao uopšte do tih dalekih prostora, i do sela, i do ljudi, i zašto sam uopšte dolazio - napominje Jovan Memedović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati