Zabava

[ Izvor: Mediji ]

19. 11. 2023. 09:10 0

Glumci iz Prijatelja planiraju POSEBAN OPROŠTAJ od Perija

Poznati glumci iz hit serije "Prijatelji" - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer navodno su u ranim pregovorima da odaju počast svom pokojnom kolegi Metjuu Periju na nadolazećoj dodeli Emi nagrade. Šuška se šta bi to moglo da bude.

Glumci navodno žele da podele svoja intimna sećanja na Perija, koji je u poznatom sitkomu glumio Čendlera Binga i odati mu počast koju s pravom zaslužuje.

Podsećamo, glumac je pronađen mrtav u svojoj hidromasažnoj kadi krajem oktobra, u dobi od 54 godine. Uzrok njegove smrti nije poznat, budući da se čekaju rezultati toksikološkog izveštaja.

- Kad je reč o njegovoj smrti, emocije su još uvek uzburkane i situacija je vrlo osetljiva, što je potpuno razumljivo. Ali Džen, Lisa i ostatak glumačke postave žele javno da mu odaju počast u nekom trenutku, koji s pravom zaslužuje. Priča se da će to učiniti na dodeli Emmija sledeće godine - rekao je izvor za Daili Mail.

Iako će Perija verovatno spomenuti u delu "In memorium", izvor Daily Maila tvrdi da bi glumci takođe želeli da podele svoja sećanja na pozornici.

- Svi bi voleli da se okupe na pozornici kako bi razgovarali o njemu, podelili sećanja na njega i poručili svetu o čoveku kakav je bio u stvarnom životu. Ako se svi mogu složiti oko dostojne počasti i dobiti blagoslov njegove porodice, apsolutno će se okupiti kako bi tu noć učinili posebnim trenutkom za Matjua i sve koji su ga voleli - objasnio je izvor.

Informacije o odavanju počasti stižu nekoliko dana nakon što su se glumci na društvenim mrežama oprostili od Perija u nizu objava na društvenim mrežama.

Dodela Emmija je trebalo da se održi 15. januara u Peacock pozorištu u Los Anđelesu. Peri je tokom života bio nominovan za pet Emi nagrada, uključujući i za najboljeg glavnog glumca u humorističkoj seriji 2002. godine, za ulogu Čendlera u seriji "Prijatelji".

Takođe je dva puta bio nominovan za najboljeg gostujućeg glumca u seriji "Zapadno krilo" tokom 2003. i 2004. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati