Zabava

Direktno.rs

04. 11. 2023. 16:22 0

Kultna scena iz Simpsonovih odlazi u istoriju

Posle 34 godine emitovanja i više od 750 epizoda animirane serije Simpsonovi, scenaristi su odlučili da naprave jednu veliku promenu vezanu za lik Homera.

Naime, Homer, koji je u seriji prikazan kao patrijarhalni otac, u jednoj od epizoda 35. sezone priznao je da su se vremena promenila i da on više neće daviti sina Barta, a ta scena je jedna od najčešćih situacija koja uključuje njih dvojicu.

Scene u kojima Homer galami i davi svoje najstarije dete tako što mu čvrsto stisne vrat do te mere da Bart isplazi jezik sada odlaze u prošlost, piše Index.hr.

Novo izdanje jedne od najpoznatijih animiranih serija svih vremena pokazalo je da su Simpsonovi spremni da se menjaju zajedno sa vremenom i društvenim okolnostima, pa tako Homer više neće biti nasilan otac.

Mada je to jedno od najprepoznatljivijih obeležja Homerove i Bartove dinamike oca i sina, često korišćena scena davljenja bila je neretko na meti kritika zbog brutalnosti.

Međutim, u trećoj epizodi 35. sezone, pod nazivom "McMansion & Wife", Homer izjavljuje da je promenio ponašanje kada on i njegova žena Mardž posete svog novog komšiju Tajera.

Kad se Homer komšiji predstavi rukovanjem, Tajer primećuje kako je Homerov stisak čvrst.

- Vidiš, Mardž, davljenje dečaka se isplatilo. Šalim se, ja to više ne radim. Vremena su se promenila - kaže Homer.

Epizoda je prvi put emitovana 22. oktobra, ali su gledaoci tek nekoliko dana kasnije počeli da raspravljaju o ovoj sceni. Većina fanova oduševljeno je prihvatila promenu lika, piše Index.hr.

Inače, poslednji put kada je Homer prikazan kako davi Barta bilo je u 31. sezoni, koja se emitovala tokom 2019. i 2020. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati