Zabava

Direktno.rs

07. 09. 2023. 14:54 0

Dečko Tijane Bošković nije više enigma

Naša uspešna odbojkašica uživa u ljubavi.

Odbojkašica Tijana Bošković oduševljava naciju svojim bravurama na terenu i svaki njen meč je pravo uživanje za ljubitelje odbojke. Tijana je nedavno sa ostalim srpskim odbojkašicama osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu i tako se okitila još jednim prestižnim odličjem.

Rođena u Trebinju 8. marta 1997, Tijana je danas standardna članica seniorske reprezentacije Srbije. Jedna je od vodećih igračica i sa reprezentacijom je osvajala medalje na takmičenjima u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Bila je proglašena za najkorisniju odbojkašicu Svetskog prvenstva i Evropskog prvenstva i dva puta za najbolju sportistkinju Srbije.

Zanimljivo je da je Tijana, koja je visoka 196 cm, držala jedno vreme svetski rekord po brzini smeča od 110,3 km/h, na meču polufinala Evropskog prvenstva protiv Turske 2021. godine.

A kad nije na terenu, Tijana uživa sa svojim dečkom.

Oni nisu od onih domaćih parova koje ćete stalno viđati na nekim javnim događajima ili u emisijama kako govore o sebi. Drže se podalje od medija iako se priča da su godinama zajedno.

Jedino mesto gde su u istom kadru zajedno zapravo je Tijanin Instagram profil.

Tu ona povremeno objavi zajedničku fotografiju. A to je sasvim dovoljno njenoj publici da vidi koliko je zadovoljna i srećna uz svog partnera.

Domaći mediji pišu da je u pitanju Đorđe Orestijević, softverski inženjer koji radi u jednoj beogradskoj IT firmi i na poziciji je QA inženjera automatizacije.

Sudeći po tim fotkama Tijani u ljubavi ide – kao i na terenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati