Zabava

Direktno.rs

24. 05. 2023. 15:53 2

Beer fest za tri nedelje: 3 bine, 60 izvođača

Najveća regionalna manifestacija posvećena muzici i pivu, Belgrade Beer Fest u organizaciji Skymusic-a, u svom jubilarnom 20. izdanju, otvoriće svoje kapije ranije nego prethodnih godina, i to 15. juna, a tokom četiri dana (do 18. juna) posetioce očekuje više od 60 izvođača na čak tri bine – Main stage, Riff stage i Electro stage powered by Sakura.

Morcheeba, svetski poznati britanski bend koji stvara jedinstvenu mešavinu trip-hopa, elektronske i downtempo muzike, sastav The Brand New Heavies, koji je odgovoran za stvaranje nekih od najvećih R&B i soul hitova u poslednje dve decenije i Incognito, osoben po harmoničnoj kombinaciji rok i reggae zvuka sa eksperimentalnim jam-session elementima, glavne su strane zvezde Main stage-a ovogodišnjeg festivala piva.

Na spisku headlinera našli su se i jedna od najboljih gitaristkinja današnjice Ana Popović, zatim Joker Out, mladi slovenački bend čija popularnost nakon evrovizijskog nastupa doseže globalne razmere, omiljeni nam Partibrejkers i jedan od najvećih regionalnih pop izvođača, Toni Cetinski.

Tu su i rok veterani Atomsko sklonište, veliki Van Gogh i najautentičniji bend sa ovih prostora - Obojeni Program. Žestoku svirku i dobru atmosferu na glavnoj bini doneće i Kerber, Bombaj Štampa, Brkovi, Kralj Čačka, Repetitor, sastav Neverne bebe, Ana Rucner i Elvis Bajramović, Bojana Vunturišević, Zoster i bend Koikoi.

Riff stage predstaviće neke od najalternativnijih domaćih rok bendova, dok će Electro stage powered by Sakura ugostiti naše najaktuelnije DJ-eve. Program na ovim binama biće uskoro objavljen.

Bir Fest festival, koji je prošle godine proglašen manifestacijom od značaja za Grad Beograd i koji se realizuje uz podršku Grada, biće podeljen na više od 10 cloud zona, a pored bogatog muzičkog i zabavnog sadržaja, posetiocima je na raspolaganju i više od 300 etiketa najraznovrsnijeg piva.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati