Zabava

Direktno.rs

01. 05. 2023. 14:06 1

Brakovi domaćih zvezda čija ljubav pomera granice

U današnje vreme gde se izgubio brak kao institucija, malo se vremena provodi sa porodicom jer je borba i jurnjava za poslom postala prioritet, neki parovi sa domaće scene ipak razuveravaju da je ljubav moguća i da pobeđuje sve.


1.Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Pre nego što su stupili u ljubavnu vezu, Vojin Ćetković i Sloboda upoznali su se još na setu, poput drugih glumaca koji su se na taj način zavoleli. Inače, pre Slobode, Vojin je bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović koja je nekada radila na trećem kanalu RTS-a.

- Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Na večnu ljubav zakleli su se 12. maja 2008. u „Crkvi Vasilija Ostroškog“ na Bežanijskoj kosi. Ona je imala 26 godina, a on deset više. Kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo ‘Zonu Zamfirovu’, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - rekao je Vojin jednom prilikom.

Par je u srećnom braku već 14 godina, a razlika u godina u njihovom slučaju se ispostavila kao pun pogodak.

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je glumica jednom prilikom.

2. Maja Nikolić voditeljka Nova tv

Voditeljka je otkrila da je 1998. godine, za vreme poslovnog puta u Atini, je upoznala Aleksandra Saleta Nikolića i od tada su nerazdvojni.
Venčali su se nakon 4 godine. Smatra ga svojim vitezom pored koga se uvek oseća zaštićeno. Imaju troje dece: Teu, Tiu i Darka. U slobodno vreme trenira, odlazi na kozmetičke tretmane i čita knjige.

3. Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio mnogo ranije.
Naime, još i pre nego što ju je upoznao, glumac je dobro upamtio trenutak kada ju je prvi put video: gledajući na televiziji njen nastup.
— Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Ivan, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom "Jutro".

Tri godine posle tog trenutka, Ivan i Jelena su se upoznali i ludo zavoleli, a dugo su pokušavali da sakriju svoju vezu od radoznalih medija.

Ipak, tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, Ivan i Jelena su viđeni zajedno i ceo Balkan čuo je da su jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji i lepotica čarobnog glasa zaljubljeni jedno u drugo.

Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a

Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta.
Već sledeće godine, na svet je stigla njihova ćerkica Nina, a par je, i pored brojnih poslovnih obaveza i Ivanovog rada u Rusiji, ostao veoma posvećen porodici i zaljubljen do ušiju.
Ne kriju da bi voleli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja, a pre nekoliko meseci spekulisalo se da će par to pokušati uz pomoć procesa vantelesne oplodnje, što su demantovali.

– Mi još uvek imamo živu nadu da ćemo prirodnim putem dobiti još dece. Ali svakako razumemo i podržavamo sve ljude koji su prinuđeni da potomstvo dobiju veštačkom oplodnjom — istakli su na Instagramu.
Ivan i Jelena nadaju se da će im budućnost doneti ispunjenje još jedne želje: da se presele na selo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati