Zabava

[ Izvor: Mediji ]

17. 04. 2023. 13:06 0

Ema Votson o poljupcu u "Hariju Poteru": Kao incest

Glumica je otkrila kako je većina glumačke postave htela da bude na snimanju scene njihovog poljupca jer je svima bilo smešno.

Ema Votson (32) otkrila je da su svi hteli da budu na snimanju kako bi videli poljubac nje i glumca Ruperta Grinta (34) u franšizi filmova "Hari Potera". Priznala je i kako joj je to bio najneprijatniji trenutak. Dve decenije nakon prvog pojavljivanja na ekranima, glumci i ekipa Harija Potera ponovo se okupila za 20. godišnjicu "Povratka u Hogvorts" kako bi duboko zaronili u život iza čarobnjačke franšize, kako navodi Daily Mail.

U specijalu, koji je debitovao na HBO Max, Sky i NOW TV prošle godine u decembru obožavaocima je pružena kratka uspomena koju su vodili glavni glumci Danijel Redklif (33), Ema i Rupert.

Ema, koja je glumila Hermionu Grejndžer, govorila je o sceni za koju se osećala neprijatno snimajući u poslednjem filmu poznate franšize. Ona je tada morala da podeli strastveni poljubac s Rupertom koji je igrao Rona Vislija.
Iako su obožavaoci dugo čekali taj trenutak, njima nije bio prijatan za snimanje jer su kako kažu "kao brat i sestra". Zajedno su radili od 11. godine.

- Poljubili smo se i to je bila najstrašnija stvar koju sam ikad morala da učinim - rekla je jednom prilikom Ema.

- Ne zato što Rupert nije lep, nego zato što postoje milioni devojaka koje bi verovatno odsekle levu ruku samo kako bi ga poljubile, nego je jednostavno izgledalo kao incest. To je jedini način na koji to mogu da opišem - našalila se tada pa poručila da je barem mogla da drži oči zatvorene pa je početak poljupca bio lagan.

- Evidentno je da je naše ljubljenje bilo najstrašnija stvar kroz koju je iko od nas morao proći - smejali su se Rupert i Ema, a kolega Danijel koji je igrao najpoznatiji lik "Harija Potera" priznao je da je hteo da dođe na to snimanje samo da vidi njihov trenutak.

- Rekao sam im: Doći ću na set i gledaću vas kako se ljubite. Žao mi je zbog toga, ljudi - dodao je, a Ema je rekla kako su svi hteli da budu na setu zbog toga.
- Najgore je kad smo morali da otvorimo oči i pogledamo se jer tada je bilo neprijatno i smejali smo se, a onda nismo mogli nastaviti - poručila je, a u novom specijalu su se oboje prisetili te scene.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati