Zabava

Direktno.rs

16. 04. 2023. 12:58 0

Tajson uhvatio ženu s Pitom: Molio da ga ne udarim

Legendarni američki bokser Majk Tajson oduvek je imao buran ljubavni život, a u trenutku kada je trebao da pokrene brakorazvodnu parnicu sa tadašnjom suprugom Robin Givens, usledio je pravi šok.

Pripremio je papire, a pre odlaska kod advokata odlučio je da svrati kod Robin na "oproštajni seks". Ali, tada je doživeo pravi šok.

Naime, on je ostao na trenutak zatečen kada je video da je Robin već našla zamenu za njega. Ni manje, ni više, radilo se o svetski poznatom glumcu Bredu Pitu. Tajson je godinama kasnije objasnio da je Pit bio potpuno skamenjen kada je ispred sebe ugledao "čeličnog Majka", piše Večernji list.

- Kada me je video, potpuno je prebledeo. Jasno je bilo da je na nekim drogama i molio me je da ga ne udarim - ispričao je Tajson koji je samo godinu dana bio u braku sa Robin.

Tajson inače nema ništa protiv Pita za kojeg tvrdi da je dobar dečko, iako je Robin kasnije komentarisala da je glumac izgledao kao da "živi poslednje trenutke svog života".
Tajson je za medije objasnio kako se vratio natrag u kuću iako je ranije otišao.

- Neću mu poremetiti ništa od slave kada govorim o ovom detalju. Išao sam kod svog advokata za razvode, a pre toga svratio do bivše žene. Verovao sam da imam pravo da svratim i da imamo intimne odnose. Jednog dana sam došao, pozvonio na vrata, niko mi nije otvorio. Vratio sam se u automobil, tada sam vozio Lamborghini. Međutim, onda sam video da ona dolazi svojim autom, prepoznao sam ga, jer sam ga ja kupio. Želeo sam da joj se vratim i da odmah vodimo ljubav - započeo je Tajson svoje prisećanje.
 - Tada sam video nepoznatog čoveka na suvozačevom mestu. Mislio sam da je to možda njen prijatelj. Kad su prišli bliže, video sam da je to muškarac. Onda sam video da je to Bred Pit. Samo da ste mu videli izraz lica kada me je ugledao. Čini mi se da je bio malo napušen, jer znam kako to izgleda. Tada nije imao istu reputaciju kao sada, konzumirao je marihuanu u malim dozama - seća se on.

- Imao je bradicu, pogledao me je i delovao je prestrašeno. Doduše, bio sam i ja malo uplašen jer je igrao u filmu koji je bio sličan Matriksu, možda zna karate i te stvari. Gledao sam u njega, svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam se smirio i povukao - završio je svoje izlaganje kontroverzni Tajson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati