Zabava

Direktno.rs

10. 04. 2023. 08:49 1

Slika sa Čolom i hit komentar Andrije Miloševića (FOTO)

Poznati glumac Andrija Milošević veoma je aktivan na Instagram profilu, gde ga prati preko 900.000 ljudi. Jedan od omiljenih komičara domaće publike ovoliku popularnost na društvenim mrežama je stekao zbog urnebesnih objava kojima zasmejava naciju.

Ovog puta sa pratiocima je podelio nešto drugačiji sadržaj. U pitanju je fotografija sa jednom od najvećih balkanskih zvezda - Zdravkom Čolićem, a opisom slike mnoge je oduševio.

- Kada sam ugledao Čolu, odmah zgrabih telefon i zamolih ga za sliku. Pitao sam ga kako je i komplimentirah mu da izgleda bolje od mene bez obzira na godine, što nisam uradio reda radi, već fasciniran izuzetnom njegovom vitalnošću i vrcavošću duha - napisao je Andrija uz fotografiju, pa dodao:

- Na kraju se rastasmo uz lepe reči. Ja: "Čolo, drž’ se i hvala na slici". Čola: "Ne brini, drž’ se ti". Ja: "Meni je važno samo da ste Brena, Nole i ti zdravo, pa ću lako ja za mene". Nasta opšti smeh i vratismo se svojim društvima i pričama. Jedan je Zdravko Čolić - napisao je on.

Andrija je za svega 15-ak sati skupio skoro 50.000 lajkova na ovoj fotografiji, a među prvima objavu je komentarisala Jelena Đoković, supruga slavnog tenisera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati