Zabava

Direktno.rs

10. 04. 2023. 07:02 0

Rasel Krou ima ponovo razlog za osmeh

Slavni glumac Rasel Krou proslavio je rođendan, a prva mu je čestitala, očekivano, upravo nova supruga za koju kažu da je kopija njegove bivše.

Slavni glumac Rasel Krou proslavio je 59. rođendan, a prva mu je čestitala nova žena Britni Teriot. Ona je na Instagram okačila njihovu zajedničku fotografiju i jednostavno napisala: "Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi na celom svetu".

Čestitke su se samo ređale u komentarima, a mnogima nije promaklo da glumac odavno nije bio ovako srećan, gotovo kao da blista kraj svoje mlade supruge.

Sa druge strane i iz aviona se vidi da ga Britni zaista voli, a Rasel je zbog nje konačno odlučio da stane na kraj lošim navikama, i da svoj život vrati u svoje ruke.
Nakon duže pauze, konačno ponovo snima, a trenutno je zvezda novog horora "The Pope's Exorcist". U isti mah, posvetio se i skidanju viška kilograma koje je nabacio nakon razvoda od bivše supruge.

U jednom trenutku je, kako su pisali strani mediji, imao preko 170 kg, a onda je zbog Britni ponovo počeo da vežba. Njih dvoje su često i po najvećem suncu trenirali zajedno i igrali tenis, a njegova lepa 24 godine mlađa supruga bila mu je najveća podrška.

Zanimljivo je da se i Britni u prošlosti bavila glumom, da bi potom odustala od svetlosti reflektora i prešla na nekretnine, a jedna od boljih u tom poslu postala je mnogo pre nego što je uopšte i upoznala Rasela, te priče da je sa njim iz koristi, kako se isprva smatralo, nimalo ne piju vodu

Podsetimo, Rasel je sa bivšom suprugom Danijel Spenser proveo dugih 15 godina, da bi 2018. svet iznenadili vešću da se razvode. Ovo je bio ogroman bum, jer niko nije mogao ni da nasluti da postoje bilo kakvi problemi u njihovom odnosu. Danijela je nedavno i progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu.

- Očigledno, želim da budem u najboljim odnosima sa Raselom", rekla je. "Imamo zajedničku decu, prijatelji smo od kada smo bili tinejdžeri. Deo smo života jedno drugome veoma dugo.
Zanimljivo je i što mnogi smatraju da je njegova nova devojka mlađa kopija bivše supruge zbog čega se smatra da glumac zapravo uopšte nije preboleo razvod do kraja.

Ipak, i pored svih priča, čini da je Rasel konačno srećan u životu, iako o detaljima svoje romanse nije želeo da priča, čak ni kada su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati