Zabava

Direktno.rs

09. 04. 2023. 16:03 0

Četiri ljubavne priče započete na filmu

Tokom procesa snimanja filma često se dešavalo u prošlosti da mnoge ljubavi ispred kamere postanu i prave ljubavi u stvarnom životu. Da li tu sudbina umeša prste ili je nešto drugo posredi iskustvo glumaca je tu da nam otkrije magiju snimanja.

Rajan Rejnolds i Blejk LajvliNa setu ne baš uspešnog filma "Green Lantern" su se upoznali zvezde Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli . U to vreme Rajan je bio u braku sa Skarlet Johanson, a Blejk je imala dečka.

U oktobru 2011. stvari su se zaista zahuktale, jer je Blejk viđena kako napušta Rajanov stan u Bostonu nekoliko puta u toku jedne nedelje. Rajan je snimao akcioni film u Novoj Engleskoj u to vreme.

U decembru 2011. Blejk je upoznala njegove roditelje, samo nekoliko meseci nakon što su fotografisani u Bostonu, Rajan i Blejk krenuli su na sever u njegov rodni grad Vankuver za praznike.

Manje od godinu dana kasnije, Blejk i Rajan su se venčali tokom male ceremonije u Južnoj Karolini. 

Glumački par je u srećnom braku i imaju četvoro dece.

Penelope Kruz i Havijer Bardem

Na setu Vudi Alenovog filma filma "Vicky Cristina Barcelona" su počele sijati iskre između ovo dvoje španskih glumaca koji su već sedam godina u srećnom braku i imaju dvoje dece.

Goldi Hon i Kurt Rasel

Ovaj par holivudskih "teksašanina" je započeo svoju vezu dok su snimali film "Swing Shift", a nakon 34 godine su još uvek zajedno i ponosni su roditelji jednog deteta.

Ešton Kučer i Mila Kunis

Ovo dvoje glumaca su se upoznali kad su bili vrlo mladi i to na snimanju stitcoma "Vesele sedamdesete". Ipak, prvih 14 godina su bili isključivo prijatelji.

Ešton je od tada bio u braku sa Demi Mur, a Mila je bila u vezi sa Mekali Kalkinom. U 2015-oj sudbina je intervenisala, a svet je saznao za Eštonovo i Milinino tajno venčanje. Danas ovaj divan par ima dvoje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati