Zabava

04. 04. 2023. 12:51 0

Šakira sa sinovima napustila Španiju: "Hvala svima ..."

Kolumbijska pevačica Šakira je uslikana na aerodromu u Barseloni, sa sinovima Milanom i Sašom.

Naime, pevačica je napustila Španiju, a kako je i sama rekla, rešila je da započne novo poglavlje.

Šakira se oprostila od prijatelja koji su je ispratili, slala poljupce paparacima, a potom se oglasila i na svom nalogu na Instagramu, gde se zahvalila Špancima na podršci koju je od njih dobijala.

- Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom - napisala je Šakira, pa dodala:

- Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo nedvosmisleno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem. Hvala mojoj španskoj publici koja me uvek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama.

Podsetimo, Šakira je stavila tačku na deceniju dugu ljubav sa fudbalerom Žerarom Pikeom, koji ju je prevario. On danas ima novu ljubav, a pevačica je doživela neverovatnu podršku ljudi, pogotovo kada je objavila pesmu posvećenu njemu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati