Zabava

Direktno.rs

02. 04. 2023. 07:00 0

Ljubavna priča Pirsa Brosnana iz snova

Poznati holivudski glumac Pirs Brosnan i njegova supruga Keli Smit imaju jednu od najlepših ljubavnih priča među poznatima.

Brosnan i Keli su snimljeni u Malibuu, gde su se zajedno uputili na predstavljanje nove knjige Pauline Porizkove. Uskladili su tamne odevne kombinacije, ona se odlučila za crnu haljinu, a on za crne pantalone i majicu, dok su poglede sakrili iza tamnih naočara.

Upoznali su se davne 1994. godine, pre njegove kultne uloge Džejms Bonda, a venčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca svih njegovih obožavateljki.

Glumac oduševljava žene širom sveta svojim kavaljerskim ponašanjem prema supruzi, kojoj svakodnevno otvara vrata automobila. Paparaci ih često znaju uhvatiti kako razmenjuju nežnosti u javnosti.

Keli je, za razliku od brojnih žena u Holivudu godinama uspešno odolevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a vremenom je i nabacila kilograme, što su joj zamerili svi osim supruga. Baš naprotiv, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ućutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma.

Jednom prilikom Pirs je izjavio:

- Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njenog tela i ona je najlepša žena za mene, a ujedno je i majka naše dece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog njene lepote. Sada je volim još više kao majku naše dece. Jako sam ponosan na nju i uvek se trudim da budem dostojan njene ljubavi -  izjavio je glumac u jednom od intervjua.
Danas su ponosni roditelji troje dece, 23. godišnjeg Dilana i 19 godišnje Paris, koje je dobio s Keli ali i 36 godišnjeg Seana, kojeg je dobio sa Kasandrom. Takođe je prisvojio i Kelinu decu Šarlotu i Kristofera Brosnana, koje je ona dobila sa prvim suprugom Dermotom Harisom, ali je nažalost Šarlota preminula 2013. godine od raka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati