Zabava

Direktno.rs

04. 03. 2023. 23:02 4

Završeni nastupi i glasanje, fijasko s timom favorita

Završen je takmičarski deo i glasanje "Pesme za Evrovoziju 23". Atmosfera je na vrhuncu i sve smo bliži proglašenju pobednika. Stručni žiri podelio bodove.

U takozvanom grin rumu bili su i trubači posle nastupa, a Džipsijev tim izbačen je iz bekstejdža. U revijalnom delu muziku Bitlsa izvodili su naši poznati umetnici, među kojima su Dejam Cukić i Gordan Kičić.

Sve smo bliži momentu proglašenja pobednika pošto smo videli svih 16 finalista ovogodišnjeg takmičenja za predstavnika Srbije u Liverpulu.

Poslednja je nastupila Zejna s pesmom "Rumba". Mlada pevačica izdvojila se kao jedan od favorita nakon objavljivanja svih kompozicija koje učestvuju na festivalu. 
Pre nje na bini su bili Emphaty Soul Project koji je zagrejao atmosferu brzim ritmom i pesmom "Indigo". Ovaj bend nastao je u Novom Sadu, donosi zanimljiv ritam, neobičnu pesmu i dinamičan scenski nastup.

Videli smo i Gift koji je i prošle godine na "Pesmi za Evroviziju" bio predstavnik britpop žanra.

Ovaj novosadski sastav sada u prepoznatljivom stilu donosi pesmu sa važnom porukom, da svako od nas zavoli dete u sebi.

Prvi u četvrtom delu večerašnjih nastupa bio je TikToker Fillari s numerom "Posle mene".

Jedan od takmičara koji je ove godine privukao najveću pažnju nastupio je 12. po redu. Princ od Vranja izveo je numeru "Cvet sa Istoka".

Pre njega Filip Baloš izveo je "Novi plan drugi san".

Njima su kladionice predvidele velike šanse za pobedu.

Luke Black je neobičnom izvedbom "Samo mi se spava" oduševio publiku. Potrudio se oko svakog detalja originalnog scenskog nastupa, a kladionice su mu dale najmanju kvotu što znači najviše šanse da pobedi.Džipsi s numerom "Greh" jedan je od favorita po kladionicama i nastupio je deveti po redu večeras. U Džipsijevoj pratnji je i njegov dečko, ali je ceo tim posle svih nastupa izbačen iz bekstejdža. Više o tome čitajte u posebnoj vesti.

Osmi na sceni su bili CHEGI & Braća bluz bend – Svadba ili kavga.

Pre njih na bini smo videli Uraganke u zanimljivim kostimima izvele su numeru "Zumi, zimi, zami".

Šeste po redu u velikom finalu nastupile su "Frajle" s numerom "Neka, neka". Kako su opisale naše pevačice ovim nastupom izašle su iz "zone konfora", a za publiku su spremile i koreografiju. Jedna od njih obukla je minić na iznenađenje mnogih.

Prethodno je na bini bila najmlađa ovogodišnja takmičarka Nađa, koja se predstavila emotivnom baladom "Moj prvi ožiljak na duši" Kristine Kovač.

Stafan Shy započeo takmičarski deo festivala pesmom "Od jastuka do jastuka" i otvorio finale.

Publici se prvi put predstavio učešćem u muzičkom programu IDJShow. Za ovaj festival pripremio je emotivnu pesmu, čiji teskt pesme Ana Sekulić, dok su na muzici i aranžmanu radili Slavko Milovanović, Darko Dimitrov i Vladimir Jovančić.

Posle nastupa rekao je da je teže biti prvi nego poslednji na bini, a voditelj Stefan Popović uručio mu je poklon Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Sledeći je nastupio Boris Subotić s pesmom "Nedostupan", a zatim Nadia s emotivnom ljubavnom numerom "Devojka tvog dečka", pa Grand Duo s pesmom "Viva la vida".

Inače, sav prihod od SMS glasanja odlazi u humanitarne svrhe.

Nastupilo je 16 izvođača, a pobednik će biti poznat oko ponoći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati