Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 02. 2023. 12:58 4

Huljić o zabrani srpskih pevača: Glupost malih šerifa

Muzičar nije podržao odluku gradonačelnika Pule i Osijeka.

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić zabranio je koncert narodne muzike u tom gradu što je izazvalo burne reakcije. Međutim to nije bilo sve.

Pored Pule, srpski narodnjaci trebalo je da nastupaju i u Osijeku ali je gradonačelnik tog grada Ivan Radić po uzoru na kolegu iz Pule takođe otkazao koncert.

Ovim povodom istaknuti muzičar Tonči Huljić gradonačelnike je nazvao "šerifima", a njihovu odluku je okarakterisao kao glupu.

- Toliki nosens (glupost prim.aut). To su neki šerifi koji se tu nešto pitaju krenuli da sprovode. Prvo gradonačelnik Pule pa je od njega video i gradonačelnik Osjeka. Videla žaba gde se konj potkiva pa i ona podigla nogu. Juče je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osjeku. Ništa oko čega bismo trebali da se brinemo. Svako dobro - rekao je Tonči za Telegraf.

Podsetimo, gradonačelnik se na Fejsbuku obratio saopštenjem kojim je obrazložio odluku o zabrani.

- Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osječkog leta kulture koja dokazuje kako kultura i umetnost savršeno pristaju gradu na Dravi - napisao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati