Zabava

[ Izvor: Mediji ]

27. 01. 2023. 13:14 2

Barbara: Nole, a gde je moj poklon?

Novak Đoković je posle pobede nad Tomijem Polom bio dobro raspoložen, pa je tokom intervjua sa Barbarom Šet bio spreman i za šalu.

Prvo je Novak analizirao meč, a prvo pitanje Barbare bilo je da li je rezultat mogao da bude i ubedljiviji, odnosno 6:1 u prvom setu, kada je servirao za set uz dva brejka prednosti i da li je možda zapravo hteo da igra duže.

- Ne baš, nepoštovanje bi bilo prema rivalu da kažem tako nešto, on se borio, uspeo je da se vrati, bilo je 5:1, on je osetio momenat i vratio se. Sačuvao sam nerve i energiju, posle toga sam igrao prave udarce i dobio set, posle prvog seta sam kontrolisao meč.

Upitan je Novak i da li ga je iznenadilo što je Tomi tako dobro vraćao lopte.

- Nisam iznenađen, znao sam da je jedan od najboljih trkača i najbržih igrača na turu, gledao sam njegove mečeve, čuo sam kako drugi pričaju o njemu, očekivao sam da vraća loptu i da se dobro kreće.

Imaš li neku rutinu pred Grend slem finale, toliko puta si ih igrao?

- Uglavnom je isto kao i pre drugih mečeva, ali ne možeš da ne osećaš to pred finale Grend slema, ne možeš da ne osećaš to, uzbuđen si i pod stresom, nadaš se da možeš da igraš najbolje. Ali iskustvo pomaže, kao i to što ovde nikada nisam izgubio u finalu, očekujem najteži meč na turniru u finalu - rekao je Novak.

Na kraju, Barbara je opustila atmosferu i našalila se pitanjem "Gde je moj poklon?", aludirajući na to da joj je posle četvrtfinalnog meča uručio cveće.

Novak je takođe bio spreman za šalu.- Na putu je, biće posle finala - našalio se Novak, a Barbara je to prihvatila sa osmehom.

Podsetimo, finale je na programu od 09.30 na Rod Lejver Areni u nedelju 29. januara, a nakon završetka verujemo da će i Barbara dobiti očekivani poklon.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati