Zabava

Direktno.rs

12. 01. 2023. 13:23 1

Kako je Tatjana Patic dobila priliku kod Džordža Majkla

Tatjana Patic, koja je preminula u 56. godini, je imala odličan odnos sa Džordžom Majklom.

Legendarna manekenka Tatjana Patic, preminula je u 56. godini. Bila je jedna od najlepših žena sveta, a svojevremeno je imala tu čast da bude deo čuvenog spota Džordža Majkla za pesmu "Freedom '90".

U razgovoru za britanski The Guardian pre nekoliko godina, Tatjana se prisetila kako je došlo do saradnje sa poznatim muzičarem.

- Prošlo je nekoliko godina i moj agent je zvao da kaže da Džordž želi da budem u muzičkom spotu za njegovu novu pesmu "Freedom '90". Bila sam stvarno iznenađena.... Mnogi ljudi su tada koristili modele u spotovima, ali obično su bili u pratnji muzičara. Džordž uopšte nije želeo da bude u spotu. Zamolio je Dejvida Finčera da ga režira. Doletela sam (avionom) "Konkordom" na dan i snimali smo u Merton Park studiju. To je bio poslednji put da se naš svet sudario - rekla je Tatjana Patic, koja je za Džordža Majkla imala samo reči hvale.

- Bilo je tako divno da se radi sa njim – bio je sladak i nežan, suprotno od onoga što mislite da će biti tako ogromna zvezda - rekla je tada manekenka.

Osim Tatjane Patic, u spotu za pesmu "Freedom '90" su bile brojne lepotice kao što su Naomi Kempbel, Linda Evanđelista, Kristi Tarlington i Sindin Kraford.

Džordž Majkl - "Freedom '90":

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati