Zabava

Direktno.rs

25. 12. 2022. 12:17 0

Tom Kruz svakog Božića prijateljima šalje isti poklon

Tom Kruz svakog Božića svojim prijateljima šalje indentičan poklon. O tome je nedavno pričala glumica Kobi Smolders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja je gostovala je u emisiji Džimija Falona.

U pitanju je kolač od bele čokolade i kokosa, koji je glumica prvi put dobila od Kruza 2016, kada su njih dvoje snimali film "Džek Ričer".

- To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan. Držim ga u frižideru i potraje mi do marta, jer svaki put uzmem samo parčence. Ne znam zašto, nisam ni velika ljubiteljka slatkog, ali ovo je sjajno - rekla je glumica.

Zatim je voditelj Džimi Falon otkrio da i on dobija isti poklon, te ga naziva "kolač Toma Kruza". Ranije su već Kirsten Danst, Henri Kavil i Džejms Korden otkrili da dobijaju isti poklon. Inače, kolač je prekriven glazurom od bele čokolade i seckanog kokosa, a može se nabaviti u poslastičarnici "Doan’s Bakery" u kalifornijskom Vudlend Hilsu.

Tom Kruz je jednom prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio je pomalo čudan razlog za to.

- Obožavam slatko, ali ga izbegavam zbog treninga i priprema koje prolazim radi filmova. Zato ga šaljem drugima - rekao je glumac, prenosi City Magazine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati