Zabava

Direktno.rs

08. 01. 2023. 09:37 2

Glogovac je dva puta plakao zbog Slobode i kuma

Prerani odlazak slavnog glumca Nebojše Glogovca 2018. godine u 49. godini, pogodio je sve, a kolege su i dalje u neverici da ga više nema.

U knjizi "Glogi", govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim.

Na dan izvođenja predstave "Hadersfild", Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela bliznakinje Veru i Milu.

Vojin i Glogovac su to proslavili, a uveče je trebalo da igraju predstavu. Vojin nije mogao da govori, a onda je došla scena kada se pojavio lik kog je tumačio Glogovac. On je počeo da plače, a to nije bio prvi put.

Naime, nešto ranije dogodila se slična situacija.

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u ‘Krojaču’, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni“, otkro je Vojin Ćetković u knjizi.

Glumac kakav se jednom rađa, Nebojša Glogovac, preminuo je 2018. godine, a žal za njim ne prolazi.

Za sobom je ostavio sinove Gavrila, Miloša i ćerku Sunčicu, koju je 2016. godine dobio u braku sa Milicom Šćepanović, s kojom je bio do poslednjeg dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati