Zabava

Direktno.rs

12. 12. 2022. 11:48 1

Lima objavila sliku sina s ocem: Isti stajling

Slavna brazilska manekenka Adrijana Lima objavila je nedavno na Instagramu fotografiju sina Sajana kog je u septembru ove godine dobila sa partnerom Andreom Lemerom. Dečak je na toj slici u naručjuu svog tate, a poznata mama je pored fotografije uputila divnu poruku.

Adrijana Lima je napisala: "Sine moj, mama vidi u tvom osmehu radost jer si gledao prvi fudbalski turnir sa tatom. Uskoro, tvoje sestre i ja ponovo ćemo vamse pridružiti kako bismo bili jedna velika srećna porodica kao što smo i inače! Volimo vas… Želela bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim porodici Infantino što nas je učinila delom porodice "FIFA svetski kup", ova sećanja će zauvek biti u našim srcima…. PS: Ne obazirite se na cenu koju je tata zaboravio da ukloni".

Brazilska manekenka koja se u poruci zahvalila predsedniku Fife Đaniju Infantinu, objavila je istu fotografiju objavila i na Instagram storiju, dečak je oduševio sve kao i mama dilrjivim rečima i tata ovim osmehom i pažnjom koju poklanja sinu.

Sajan je imao poseban stajling za ovu priliku - dres Brazila, odakle je njegova mama koja je žustro navijala za tim svoje zemlje na Mundijalu u Kataru. Ispratila je na Instagramu i eliminaciju jednog od favorita Svetskog kupa (Hrvati su pobedili Brazil u trci za polufinale) vidno razočarana.

Lima je bila jedna od najzapaženijih poznatih ličnosti u Kataru. Navijala je sa tribina u sjajnim izdanjima, posetila i modne događaje, a ovo je jedna od odevnih kombinacija iz Dohe kojom je potvrdila da baš ume da izabere efektne odevne kombinacije.

Adrijana Lima iz braka sa našim proslavljenjim košarkašem Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu sa kojima je gledala prvi meč naše reprezentacije u Kataru, orlovi su tada igrali protiv Brazila (1: 2).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati