Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2022. 13:36 8

"Igra sudbine" bez Milše i Jokanovića: Neće spletke

"Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili", navodi se u izjavi.

Milica Milša i Žarko Jokanović i definitivno više neće biti deo serije "Igra sudbine". Poznata glumica i dramaturg, imače bračni par, su se oglasili posle svega i izneli svoju stranu priče.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka.

- Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele, a prenosi "Blic".

Igra sudbine je srpska dramska telenovela koju prikazuje televizija Prva od 20. januara 2020. godine. Prvobitno se temeljila na kolumbijskoj telenoveli Novi bogati, novi siromašni Caracol Televisión-a, da bi se kasnije razvila u originalnu priču.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati