Zabava

Direktno.rs

04. 12. 2022. 13:22 4

Kijanu Rivs dolazi u Srbiju: Otkriveno i kada

Slavni glumac Kijanu Rivs dolazi u Srbiju. On će početkom naredne godine doći u Beograd kako bi se sreo sa obožavaocima njegovog strip serijala.

Naime, kako piše Kurir, Kijanu je koscenarista stripa na koji je Srbija prva posle Amerike otkupila prava, što je glumca naročito oduševilo.

- Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga - rekao je izvor za pomenuti medij.

Kako se dalje navodi, Rivs će ovu posetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

- Poseta će trajati nekoliko dana i on želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije. To će više biti privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj - dodao je izvor.

- Poznato je da je Rivs najveći deo svog bogatstva podelio, jer mu je neugodno koliko zarađuje. Daje svima – fanovima, saradnicima, bolesnima za lečenje. On je donirao 70 odsto zarade od filma ‘Matriks’ za pronalazak leka za obolele od leukemije. Sigurno je da će i kod nas ostaviti veliki novčani prilog nekoj organizaciji ili ustanovi za koju njegov tim proceni da je adekvatna - zaključio je izvor za Kurir.

Glumčev strip nosi naziv "BRZRKR" i najskuplji je u istoriji na jednoj poznatoj platformi, kao i najprodavaniji strip serijal u poslednjih 25 godina.

Isti je objavljen početkom septembra i za samo tri dana prodat je u 650.000 primeraka.

- Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa bilo je vrlo uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnički uticaj tokom cele moje karijere - izjavio je Kijanu Rivs tim povodom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati