Zabava

Direktno.rs

25. 11. 2022. 09:00 0

Sećate se "naše" ružne Beti: Evo je danas (FOTO)

"Ne daj se, Nina" je srpska i hrvatska telenovela snimljena po licenci jedne od najuspešnijih kolumbijskih telenovela "Ružna Beti", a glavnu ulogu igra hrvatska glumica, Lana Gojak.

Lana je veliku popularnost stekla baš u ovoj seriji, a samo pre godinu dana je dobila ćerkicu Pinu. Na njenom Instagram profilu možemo videti kako uživa sa svojom devojčicom i vodi je svuda sa sobom.

- Je l vas izluđuju one uvek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom decom? Mene da. Ljubomorno ih gledam i ne razumem kako je to moguće - napisala je glumica ispod svoje fotografije na Instragramu.

- Pina i ja smo uspostavile ritam, upoznale smo se, razvile međusobno poverenje. Nakon tri meseca sam odlučila da je vreme da napravim nešto i za sebe i zakazala kod frizera. Naravno da nismo došle na vreme, ali ipak imam ofarbanu kosu. Čak se i Pina zabavila u salonu gledajući ogledala i slušajući zvuk fena za kosu. Slušala sam priče o haosu kad dođe beba i životu koji se okrene naopačke, ali nisam očekivala najsavršeniji haos na svetu propraćen tako duivnim emocijama. Stan u neredu, nema biranja odevnih kombinacija za izlazak iz stana, svaki plan se poremeti, ali moja Pina je moje sve, maksimalno nam je ulepšala život. Radosni smo što je nas izabrala za roditelje. Obožavamo je. Naravno ima i težih trenutaka, ali samo jedan njen mali osmeh je dovoljan da napunimo baterije i da nam oko srca bude toplo - izjavila je Lana za hrvatske medije.

Na njenom profilu možemo videti i da jako voli da putuje i da deli fotografije sa suprugom i ćerkicom, a evo kako danas izgleda mlada glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati