Zabava

[ Izvor: K1 ]

26. 09. 2022. 13:07 7

Rastko Janković o vezi sa Marijom Veljković: "Imamo taj odnos"

Glumac Rastko Janković gostovao je u emisiji “Prvi red” na K1 televiziji gde je govorio na temu filma “Vučje Bobice”, ali i o drugim zanimljivostima iz njegovog života.

"Vučje bobice" su film u čijoj bi neizvesnoj avanturistčkoj priči mnogi od nas mogli da prepoznaju deo svoje svakodnevice i porodice, nakon prestoničke premijere na tradicionalnom dečjem festivalu naći će se na redovnom repertoaru naših bioskopa.

- Skrenuli smo pažnju na ono što je osnova, a to je porodica. Suština su porodica i deca. Sve se vrti oko njih - rekao je glumac Rastko Jovanović.Glumac Rastko Janković je otkrio da je u planu da se radi i serija.

Ognjen Nestorović je u jednom trenutku upitao svog gosta koliko je danas teško odupreti se medijima i sačuvati privatost, ali i neizostavno pitanje u vezi njegovog odnosa sa voditeljkom Marijom Veljković sa kojom već neko vreme uživa u ljubavi.

- Svi su korektni. Marija Veljković je moja devojka. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo taj odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentlmensku varijantu. Mediji su ok, uvek će nešto da smisle - rekao je glumac u emisiji “Prvi red” na K1 televiziji.

Par je na početku krio svoju ljubav, a onda su rešili da uživaju u vezi bez suzdržavanja.

Podsetimo, Marija Veljković se ovog proleća razvela od arhitekte Milana Milovanovića. Sa njim je bila deset godina u braku, a zajedno imaju troje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati