Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 09. 2022. 22:37 4

Pao rekord "Potere": Uzeli 1.175.000 dinara

U trećoj epizodi 10. sezone kviza "Potera" oboren je dosadašnji nagradni rekord. Takmičarski tim pobedio je tragačicu Milicu Jokanović i osvojio rekordnih 1.175.000 dinara.

Prvi je nastupio Nemanja Mišić iz Novog Sada. U napetoj drugoj igri prihvatio je višu ponudu Milice Jokanović, a završno pitanje o filmu "Radio Vihor zove Anđeliju" prizvalo mu je nagradu od pola miliona dinara.

Jana Lilić, studentkinja norveškog jezika iz Bora, nastupila je druga, a budući da je tim u kasi već imao lepu sumu, ostala je na svojih 75.000 dinara i uspela da umakne tragačici.

I treći takmičar Željko Belenović, srednjoškolski profesor iz Novog Sada, prihvatio je višu sumu od pola miliona, ali ga je nažalost Milica sustigla.

Tim se međutim nije dao obeshrabriti i poslednji takmičar teolog Aleksandar Savković iz Kragujevca doneo je hrabru odluku da ide na višu sumu od čak 600.000 dinara! Odgovorivši na svih šest pitanja bez ijedne greške Aleksandar je ovaj iznos prebacio u zajedničku kasu.

Takmičari su stigli do 16 polja prednosti, ni premalo, ali ni previše za tragačicu kakva je Milica Jokanović. Njoj pitanja nisu "legla", koncentracija je za trenutak popustila i motivisani takmičari su uspeli da je vrate čak tri puta. Slavio je tim, slavio je sa njima obaranje dosadašnjeg nagradnog rekorda i voditelj Jovan Memedović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati