Zabava

Direktno.rs

17. 08. 2022. 11:59 0

Konstrakta pred Beer fest: Da uključimo i plesačice (VIDEO)

Uoči početka devetnaestog Beer Festa, koji će od četvrtka do nedelje biti održan na Ušću u Beogradu, jedna od najvećih zvezda festivala Konstrakta, koja će nastupiti na glavnoj bini u nedelju, 21. avgusta, obišla je izgradnju festivala i pozvala svoje obožavaoce na Beogradski festival piva.

"Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice", izjavila je razgledajući binu, "Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće!", oduševila se Konstrakta i najavila da će u nastup uključiti i rekvizite, te da na Ušće dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva. 

Beogradski festival počinje sutra, a pripreme su u punom jeku - organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, Cloud zonom, gde je ulaz slobodan celo veče, te muzičkom zonom, gde će besplatno moći da se uđe do 19.30h, a nakon toga se ulazi uz konzumaciju u iznosu od 590 dinara, što je iznos dva kupona, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru.

Kapije Belgrade Beer Festa biće otvorene od četvrtka, 18. do nedelje, 21. avgusta od 18h do 3h i tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde, a pored Konstrakte dolaze i Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i brojni drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati