Zabava

Direktno.rs

10. 07. 2022. 23:26 0

Tom Kruz, Kejt Vinslet... Ko je sve gledao Noletov meč?

Finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa, u kom je Nole slavio sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3) privukao je i veliki broj poznatih ličnosti, koji su uživo gledali meč za titulu. Među onima koji su se našli na Centralnom stadionu, bio je i glumac Tom Kruz.

Kruz (60), zvezda filma "The Top Gun", viđen je u finom odelu s osmehom od uha do uha.

U blizini je viđen i 86-godišnji Južnoafrikanac Geri Plejer, koji se smatra jednim od najboljih golfera svih vremena.

Među ljubiteljima sporta na turniru u jugozapadnom Londonu u nedelju poslepodne pojavila se i Oskarom nagrađena glumica Kejt Vinslet.

Brojni glumci i slavni tokom iscrpljujućeg dvoboja svedočili su snažnim servisima i vraćenim loptama, uprkos toplotnom talasu koji hara Britanijom.

Dobitnik nagrade Bafta i dvostruki kandidat za Oskara Endru Garfild (38) uspeo je da privuče pažnju žutosmeđim odelom i košuljom bez okovratnika. Do njega je na tribinama sedela manekenka Popi Delevinj (36) u žutom blejzeru.

Dok je Garfild pomno pratio meč, s njegove leve strane je sedeo 35-godišnji glumac i producent Vito Šnabel.

U blizini je sedeo i Džejson Stejtam, 54-godišnji glumac, koji je meč pratio u društvu 35-godišnje manekenke Rouzi Hantington-Vajtli s kojom ima dvoje dece.

Osmogodišnji princ Džordž sedeo je između svojih roditelja vojvode i vojvotkinje od Kembridža u prvim redovima kraljevske lože.

Kejt, koja je pokroviteljka Vimbldona, nosila je suknju mornarsko plave boje i odgovarajući top sa belim tačkicama, dizajn Alesandre Rič.

Kejt je dodelila trofej Novaku Đokoviću koji je u finalu pobedio Australijanca Nika Kirjosa i tako osvojio sedmi trofej na Vimbldonu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati