Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 07. 2022. 11:43 16

Znamo glumicu uhapšenu u Kraljevu zbog tablete

Prošle nedelje, glumica Milena Božić (28) privedena je u Kraljevu kada su policajci kod nje pronašli jednu tabletu bromazepama za koji, navodno, nije imala odgovarajući recept.

Inače, Milena Božić se proslavila posle uloge u seriji "Klan" u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga.

U seriji se zvala Juca i u prvoj sezoni bila devojka iz cvećare, a u nastavku supruga opasnog kriminalca.

- Nisam imala uzore iz naše bliske prošlosti, već iz svog okruženja. Našla sam inspiraciju u devojkama koje nas okružuju. Pokušala sam da Jucu prikažem kao ženu koja je blizu moći i živi u nekoj lagodnosti i komforu, koji je samoizazvan, a ona nije ništa učinila da do toga dođe - rekla je u ranijem intervjuu za Kurir, pa dodala:

- O popularnosti ne razmišljam. Kad predano i kvalitetno radite svoj posao, stiže i nagrada od publike. Lepo je i prija. Mi smo očekivali da će serija postići uspeh. Svi smo bili posvećeni svojim ulogama. Za mene je iznenađenje što se dopala mlađoj publici. Serija "Klan" nije napravljena da regrutuje ljude već da pokaže koliko je taj svet okrutan i da treba da ga se klone u širokom luku.

Da podsetimo, prema nezvaničnim informacijama "Nove", policija je glumačku ekipu presrela tako što im je automobilima presekla put, posle konferencije za štampu koja je usledila odmah nakon što je odigrana predstava "Ustav".

Osim što je samo presretanje glumačke ekipe nakon odigrane predstave prilično neuobičajena situacija, buru na mrežama izazvao je detalj da je bromazepam, inače lek koji je u širokoj upotrebi u Srbiji, okarakterisan kao opojna droga, prenosi Blic.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati