Zabava

Direktno.rs

16. 06. 2022. 11:35 0

Alkohol i droga mu skoro uništili život

Iako danas važi za jednog od najtraženijih glumaca, život Bradlija Kupera nije uvek bio idiličan, o čemu se sada i raspričao.

Mnoge njegove kolege o svojim 'borbama s demonima' verovatno nikada ne bi progovorili, ali Kuper je shvatio da ne želi ništa da skriva od obožavalaca. Četrdesetsedmogodišnji holivudski glumac pričao je o razdoblju s početka 2000-ih, kada je napustio seriju 'Alias', koja je proslavila Dženifer Garner.

Gostujući u podcastu "Wondery's SmartLess", na Amazon Musicu, a koji vode glumci Džejson Bejtman, Vil Arnet i on Hejz, Kuper je otkrio sve o svojoj zavisnosti kad su droga i alkohol u pitanju.

- Bio sam izgubljen i zavisan od kokaina, a i povredio sam svoju ahilovu petu odmah nakon što sam dobio otkaz u 'Aliasu' - ispričao je i dodao da je u to vreme imao problema sa samopouzdanjem.

- Dobro u svemu je što mi se to događalo kada sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kada sam snimio reklamu za 'Wendy's', međutim jednostavno se nisam osećao dobro da se zbog serije 'Alias' preselim u Los Anđeles. Bilo je kao da sam se vratio u srednju školu - nisu me puštali ni u jedan klub, niti me je ijedna cura htela pogledati. Ukratko, bio sam totalno depresivan - prisetio se tog perioda Kuper i nastavio:

- Imao sam 36 kada sam snimio 'Mamurluk', stoga sam sve to prošao pre nego što sam postao slavan.

Inače, Kuper je ostao bez uloge u seriji 'Alias' 2003. godine, a za GQ je 2013. otkrio kako su mu problemi s drogom i alkoholom gotovo uništili život, zbog čega je znao da mu je potrebna pomoć.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati