Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

07. 06. 2022. 08:50 0

Keri o svađi sa Samantom: Bolno je

"Prilično je jednostavno, znate? Biću jasna koliko mogu. Veoma je teško pričati o situaciji sa Kim jer sam bila toliko oprezna, ne želim da kažem bilo šta što je neprijatno", počela je Sara Džesika Parker (57) u jednom podkastu, priznajući da je ranije bila zatvorena o problemima između njih dve.

Tenzija između vodećih dama serije "Seks i grad" nije bilo sve do 2017. godine kada je Kim Katral postavila određene zahteve pre pristanka za treći nastavak filma.

"Prvo nisu uspeli da se dogovore, pa nismo snimili film jer nismo želeli da to uradimo bez Kim. A iz studija tako nisu hteli, pa se sve raspalo", tvrdi Parker, a prenosi PageSix.

To je suprotno onom što je ranije izjavila Katral - da je odbila ulogu zbog nedolične priče između njene junakinje Samante i Mirandinog sina tinejdžera, Brejdija.

Stvari su se zaoštrile kada je Sara izjavila saučešće Katral nakon smrti njenog brata da bi dobila odgovor da je licemerna. Katral je dodala i da njih dve nikada nisu bile prijateljice.

"Provela sam mnogo godina radeći i trudeći se da uvek budem pristojna prema svima na snimanju, da brinem o ljudima, da budem odgovorna prema drugima, i svojim poslodavcima i ljudima za koje sam odgovorna kao producentkinja", rekla je Parker u podkastu.

"I jednostavno niko drugi nikada nije pričao o meni na taj način, tako da je to veoma bolno", kazala je Sara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati