Zabava

Direktno.rs

05. 06. 2022. 19:51 4

Fudbalska menadžerka (49): Ima mnogo para, a nju niko

Rumunska lepotica Anamarija Prodan ima neverovatno bogatstvo od 170 miliona evra. Skupila ga je radeći kao TV voditelj, model i fudbalski menadžer. Prema informacijama dostupnim na internetu Prodan raspolaže s toliko novca da je čak pre dve godine sebi kupila i klub. Reč je o FC Hermanštad kada je otplatila 800.000 evra duga.

Bivši plejboj model ne upravlja više s tim klubom, već se čini da je sada oko bacila na klub Akademika Klinčeni koji je ispao iz prve rumunske lige.

Inače, ona je u fudbalu uglavnom radila kao menadžerka, a jedno vreme je zastupala i Adrijana Mutua, nekada veliku svetsku zvezdu. Posledni put Prodan se fotografisala za Plejboj 2008. godine i nije odbila mogućnost da to ponovi u novije vreme.

Ova 49-godišnjakinja je devet godina bila u braku sa bivšim rumunskim košarkašem s kojim se razvela još 2007. godine. Imaju dve ćerke - Rebeku (23) i Saru (22).

Interesantno da je Anamarija kazala da ne bi imala problema da se jedna od njenih ćerki fotografiše za potrebe magazina za odrasle.

- Ne vidim ništa loše u fotografisanju u magazinima za odrasle i čak bih dopustila ćerki da to radi ako to želi - rekla je ona pre nekoliko godina.

Dugo godina je bila u vezi sa rumunskim trenerom Lorentom Regekampom, ali se i s njim rastala pre nekoliko nedelja.

- Hoću nekog stranca, ne znam šta da radim u budućnosti, nemam ideje. Živeću u inostranstvu - poručila je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati