Zabava

[ Izvor: Telegraf.rs ]

03. 06. 2022. 13:48 0

Džoni Dep '92. u SKC-u psovao na srpskom (VIDEO)

Suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd je gotovo, a porota je donela presudu u korist slavnog glumca, a Amber će morati da mu isplati 10,35 miliona dolara. Tokom šestonedeljnog suđenja bivši supružnici su izneli neke užasne detalje njihovog odnosa, a Džoni je Srbiju oduševio kada je na jednom ročištu poneo kravatu s motivima mozaika hrama Svetog Save koju je dobio prilikom posete našoj zemlje.

Ovo nije jedini put da je Džoni Dep bio u Srbiji, šta više bio je nekoliko puta, a prvi je bio davne 1992. godine zahvaljujući poznatom reditelju Emiru Kusturici, s kojim je snimao film "Arizona Drim".

Prilikom prvog dolaska u tadašnju Jugoslaviju u beogradskom SKC-u nastupio je zajedno sa grupom Partibrejkers i bio deo benda jer je svirao gitaru. Na nastupu pojavio se i čuveni američki režiser Džim Džarmuš, a Džoni je tada opsovao na srpskom: "Zdravo! Zaj*bi sve, sve je to p***** dim".

Do danas Džoni je Srbiju posetio čak pet puta, naučio je nekoliko reči na našem jeziku. Naravno, tu su neizostavne čuvene psovke, ali i druge reči. Pre par godina, tokom jedne od poseta našoj zemlji, Džoni Dep je čak pričao s papagajem, a u jednom trenutku je čak i opsovao.

On je jednom prilikom u Monte Karlu, u intervjuu koji je dao Jeleni Mandić, nekadašnjoj prvoj pratilji za Mis Srbije i Crne Gore, izjavio kako "obožava Srbiju i Srbe", kada je i pokazao šta ume - izgovorio je tada "kako si" i "volim te".

Džoni je i u najavi dokumentarnog filma "Kreka: Lovac na snove" opsovao na srpskom jeziku i tako još jednom sve nasmejao. Dep je tokom prošle godine snimio najavu pomenutog filma reditelja Slobodana Ivetića najavio u društvu poznatog srpskog scenografa, Miljena Krekovića Kreke:

- Je** ga! Hajdemo da se napijemo - izgovorio je holivudski glumac na srpskom jeziku i tako oduševio prisutne, ali i one koji su ovu najavu pogledali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati